SAMENWERKINGEN

ImageBOOSTERS

(H)erken je eigenheid en ontwikkel een ijzersterk imago!

Wij zijn drie gedreven ondernemende vrouwen die elkaar professioneel hebben verrijkt. De combinatie van onze verschillende expertises vormt een krachtig klankbord waar jij energie uit kan halen. Wij weten hoe jij je voelt na 2020. Ook wij hebben ons herpakt en helpen jou jezelf nu te herpakken.

Door te begrijpen en accepteren wie je bent, zal je instinctief

ondernemen vanuit jouw eigen drijfveren. Wij zetten jouw unieke kracht om in beeld wat zorgt voor meer zelfvertrouwen en meer herkenbaarheid. Op het einde van dit ontwikkeltraject heb je een glashelder inzicht in wie je bent en een nieuwe persoonlijke strategie omtrent jouw aanpak. Daardoor krijg je een boost om nog meer te ondernemen vanuit jouw hart, jouw natuurlijke talenten en kwaliteiten.

Foto's en personal brand advies: @Photenticvisuals

Power boost en styling advies: @het_imagohuis_veerle-raemdonck

Make-up: @nikifeuselsmakeupartist

 

Madice

Pino Pets

"Deze dames halen het beste in jou naar boven, letterlijk en figuurlijk!

  • Veerle leert je aan de hand van kleurenpsychologue jezelf beter kennen en hoe je dit toepast op jouw kledingstijl en kleurgebruik;

  • Niki toont je met make-up welke accenten en kleuren je laten stralen;

  • Phaedra leert je zelfzekerder én beter op de foto staan.

Het pakket geeft je een boost aan zelfvertrouwen. 

Hieruit heb ik geleerd dat het slechts een kleine moeite is om meer aandacht aan mezelf te besteden in ruil voor een gevoel van ‘wow, ik zie er goed uit’. Want weten dat je er goed uit ziet én er staat, geeft je meer sterkte!"

Frederik

Concept-Home

"Het traject van The Image Boosters is een beleving van a tot z.

Ik had nooit gedacht dat je door kleuren jezelf kan leren kennen. Het powerboost gesprek bij Veerle heeft me op weg geholpen naar meer eigenheid. Het is als het ware een spiegel die ze voor je neus houdt. De combinatie met de personal brand fotoshoot is een grote meerwaarde. Niki brengt met haar make up de ijdelheid in elk van ons naar boven. Zeker op mijn leeftijd, is een laagje natuurlijke maquillage zeker welkom, het gaf me een extra boost! Fotograaf Phaedra zorgde ervoor dat ik meteen op mijn gemak was. Ze vroeg me welke muziek ik graag hoorde, zette die op en zo kon ik gewoon genieten van mijn favoriete muziek voor de camera. Het resultaat is verbluffend! Heel mooie natuurlijke beelden. Sterk! 

Ik herken mezelf er 100% in.

Een topervaring voor elke ondernemer! Deze drie dames vullen elkaar zo goed aan, ze vormen een geweldig team.

Powered by The House of Chique comm v

BE 0713.892.383 

 © Copyright 2020