top of page

SAMENWERKINGEN

ImageBOOSTERS

(H)erken je eigenheid en ontwikkel een ijzersterk imago!

Wij zijn drie gedreven ondernemende vrouwen die elkaar professioneel hebben verrijkt. De combinatie van onze verschillende expertises vormt een krachtig klankbord waar jij energie uit kan halen. Wij weten hoe jij je voelt na 2020. Ook wij hebben ons herpakt en helpen jou jezelf nu te herpakken.

Een traject waarbij je een glasheldere kijk verkrijgt op wie je bent waardoor je een boost voelt om nog meer te ondernemen vanuit jouw hart, jouw natuurlijke talenten en kwaliteiten. Dankzij deze inzichten brengen wij JOU als ondernemer authentiek in beeld door middel van een photoshoot. The Image Boosters brengen een positieve transformatie bij jou teweeg. Je hernieuwt de focus om de gewenste doelen te manifesteren.

Foto's en personal brand advies: @Photenticvisuals

Power boost en styling advies: @het_imagohuis_veerle-raemdonck

Make-up: @nikifeuselsmakeupartist

 

Madice 3.jpg

Madice
Pino Pets

"Deze dames halen het beste in jou naar boven, letterlijk en figuurlijk!

  • Veerle leert je aan de hand van kleurenpsychologue jezelf beter kennen en hoe je dit toepast op jouw kledingstijl en kleurgebruik;

  • Niki toont je met make-up welke accenten en kleuren je laten stralen;

  • Phaedra leert je zelfzekerder én beter op de foto staan.

Het pakket geeft je een boost aan zelfvertrouwen. 

Hieruit heb ik geleerd dat het slechts een kleine moeite is om meer aandacht aan mezelf te besteden in ruil voor een gevoel van ‘wow, ik zie er goed uit’. Want weten dat je er goed uit ziet én er staat, geeft je meer sterkte!"

IMG_3733.jpg

Frederik
Concept-Home

"Het traject van The Image Boosters is een beleving van a tot z.

Ik had nooit gedacht dat je door kleuren jezelf kan leren kennen. Het powerboost gesprek bij Veerle heeft me op weg geholpen naar meer eigenheid. Het is als het ware een spiegel die ze voor je neus houdt. De combinatie met de personal brand fotoshoot is een grote meerwaarde. Niki brengt met haar make up de ijdelheid in elk van ons naar boven. Zeker op mijn leeftijd, is een laagje natuurlijke maquillage zeker welkom, het gaf me een extra boost! Fotograaf Phaedra zorgde ervoor dat ik meteen op mijn gemak was. Ze vroeg me welke muziek ik graag hoorde, zette die op en zo kon ik gewoon genieten van mijn favoriete muziek voor de camera. Het resultaat is verbluffend! Heel mooie natuurlijke beelden. Sterk! 

Ik herken mezelf er 100% in.

Een topervaring voor elke ondernemer! Deze drie dames vullen elkaar zo goed aan, ze vormen een geweldig team.

bottom of page